Teenused

Lastehoid firmaüritustel

Lastehoid firmaüritusel on mõeldud ettevõtetele, kellel on tulemas kas suvepäevad või mõni muu üritus ning vajavad säravaid lastega tegelejaid. Meie mängujuhid on selleks lausa loodud. Saavutame kergesti kontakti igas vanusest lastega ning suudame hallata nii väiksemaid kui ka suuremaid lapsi. 

Sageli töötavad ettevõtetes lapsed, kes teineteist ei tunnegi. Meie, mängujuhtide, ülesanne on luua turvaline õhkkond, et lapsed tunneksid ennast meiega mugavalt ning õpiksid ka üksteist rohkem tundma. Seetõttu on meie repertuaar tutvumismängudest lõbusa diskoni välja.  

Naudime väga firmaüritusi, sest sageli tegutseme lastega terve päev. See annab meile võimalusi lapsi rohkem tundma õppida ning luua nendega unustamatu kontakt. Seega on väga sage olukord, kus lapsed ei taha lõbusaid tegelasi firmaürituselt minema lasta. Meie jaoks on see väga liigutav ja annab tagasisidet hea töö tegemisest.

Tutvu meie koostööpartnerite tagasisidega siit

Kutsusime Pipi tegelaskuju AHHAA 25. sünnipäevale lapsi lõbustama ning jäime pakutud teenusega väga rahule. Pipi oli oma olemuselt lõbus, oskas erinevates vanuses lastega suhelda ja tegevustesse kaasata ning kõikide AHHAA külastajate meelt lahutada. Soovitame soojalt!

MONICA SASI, Ahhaa sündmuskorraldaja

Suvepäevadel said emmed-issid osaleda täiskasvanute võistlustel ja ettevõtmistel, sest lapsed trallisid Lottega ja ei rippunud vanemate käeotsas.  Lastehoid või laste mängujuht annab peole palju juurde. Lapsevanemale annab vabaduse nautida suvepäevi, teades, et lastega tegeletakse ja lastel on huvitav.

Arctic Finland House OÜ

Lotte käis Holm panga töötajate lapsi lõbustamas suvepäevadel mis toimusid Viirelaiul ning jäime väga rahule! Lastega viidi läbi mitmeid kaasahaaravaid mänge ja muid tegevusi ning lapsed ise olid väga elevil. Lapsed läksid kõikide tegevustega meelsasti kaasa ja olid vägagi hõivatud. Lotte ise tuli samuti väga hästi toime küllaltki suurearvulise lastepundi ohjamisega! Lapsevanemad said rahulikult nautida üritust ega pidanud muretsema, kas lastel on huvitav ning piisavalt tegevust. Soovitame Lottet kahe käega ka teistele!

HOLM BANK AS

Meie ettevõtte perepäeval käisid rõõmsameelsed ja toredate ideedega Lotte ja Elsa! Mängujuhid olid kohe oma rollis sees ja tõmbasid tähelepanu. Lapsed said meisterdada, peitust mängida, tantsida ja toredalt aega veeta. Mängujuhid püüdsid igal hetkel laste tähelepanu ja kutsusid endaga kaasa. Lotte ja Elsa lõbus olek ja tegevused andsid täiskasvanutelegi palju positiivset energiat. Kindlasti soovitame tuttavatele ja kohtume veel mõnel üritusel. Aitäh!

Icosagen AS

Tegelaskujud

Pipi

ELSA

LOTTE

UNICORN

hind

Teenuse hind alates 100 eur/h. Väljaspool Tartut ja Põlvat lisandub kütuse kompentsatisoon +0,40 eur/km.

Scroll to Top