Mis erinevus on mängujuhil ja peojuhil?

Kas oled mõelnud, et tahaks kutsuda lapse sünnipäevale vinget peojuhti, aga avastad, et “issand, aga nad ju pakuvad mängujuhti”. Ja siis mõelnud endamisi: “Aga mis nende vahe on?”

Laiemalt võin Sulle öelda, et mängujuhil ja peojuhil pole erinevust! Need tähendavad põhimõtteliselt täpselt sama asja- inimest, kes lastega tegeleb. 

Küll aga on seal mõned spetsiifilised erinevused ja detailid. 

Mängujuht on tavaliselt spetsialist, kes vastutab selle eest, et mängud ja tegevused toimuksid sujuvalt ja lõbusalt. Ta võib olla palgatud professionaalne mängujuht või keegi, kes on valitud seltskonnas mängujuhi rolli täitma. Mängujuhi peamiseks ülesandeks on korraldada erinevaid mänge, teha ettepanekuid ja juhiseid mängude läbiviimiseks ning tagada, et kõik osalejad saaksid võrdselt kaasa lüüa.

Peojuht seevastu vastutab üldise peo või ürituse läbiviimise eest. Ta võib olla selle ürituse korraldaja või spetsiaalselt selleks palkatud inimene. Peojuhi peamiseks ülesandeks on tagada, et kõik peo osad – alates külaliste vastuvõtmisest ja registreerimisest kuni meelelahutuse ja toitlustamiseni – toimiksid sujuvalt ja külalistele meelepäraselt. Peojuht võib korraldada ka mänge ja tegevusi, kuid tema ülesanne on laiem ja hõlmab kogu ürituse juhtimist.

Seega võib öelda, et mängujuht keskendub spetsiifilistele mängudele ja tegevustele, samal ajal kui peojuht vastutab üldise ürituse läbiviimise eest. Mõlemad rollid võivad olla olulised ja aitavad tagada, et üritus oleks edukas ja meelelahutuslik.

Õnneks oleme meie nii mängujuhid kui ka peojuhid, kelle üks ja ainuke eesmärk on pakkuda Sulle ja Sinu lapsele mõnus elamus toreda ürituse näol. Olgu selleks siis lapse sünnipäev, suguvõsa kokkutulek või pulmad. Meie oleme Sinu jaoks olemas, kombineerides tegevusi, vastavalt Sinu vajadustele! 

Kirjuta meile ja leiame Sulle vinge mängujuhi või peojuhi! 

 

Scroll to Top